“Orijinal Yedek Parçada Ekmek Var!” - Bu bir gerilla etkinliktir!


Mercedes-Benz Turk A.Ş. Satış Sonrası Hizmetleri,  özel servislere orijinal yedek parçanın önemini ve avantajlarını anlatmak için güzel bir gerilla etkinlik  yaptı.  Gerilla etkinlik, Konya, Bursa, Gaziantep ve Diyarbakır’da  gün ağarmadan gerilla ekipleri tarafından fırınlardan taze olarak alınan ekmekler “Orijinal Parçada Ekmek Var!” sloganı ile  uyumlu özel ambalajlara konularak etkinlik için harekete geçilmiş oldu. Orijinal parça satışı yapan 222 adet özel servise doğrudan ulaşılarak oldukça akıllı bir o kadar da akılda kalıcı bir slogan ve görselle hedef kitle yakalanıp, iletilmek istenilen mesajı net ve doğrudan veren etkili bir gerilla aktivitesine imza atıldı.

Günümüzde orijinal yedek parçanın önemi büyüktür. Bir kere orijinal yedek parça alıp uzun süreli kullanmak varken, ucuz olsun mantığıyla hareket edilerek alınan orijinal olmayan yedek parçalarda hem tüketici, hem de marka zarar görmektedir. Kullanıcılar için her  zaman orijinal parça kullanımı ön planda olmalıdır. Aynı zaman da bu işi yapan kişilerde bu işten rahat bir şekilde ekmek yemek istiyorlarsa orijinal parça satışını yapmaktan kaçınmamalı ki hem kendisi hem üretici ekmek yiyebilsin.

Açıkcası böyle bir etkinlik için Mersedes-Benz Turk A.Ş. Satış Sonrası Hizmetleri tebrik ederiz.  İşte izlemek isteyenler için “Orijinal Parçada Ekmek Var!” Gerilla Aktivitesi..



Reklam Ajansı: Vagabond
Daha yeni Daha eski