yemeksepeti.com " Kuryelerin Bilmediğimiz Dünyası"

   Türkiye'de internetten yemek siparişi ve müşteri memnuniyeti söz konusu olduğunda ilk akla gelen isim olan yemeksepeti.com'un yeni reklamıyla rahatlıkla viral etki yaratabilecek bir içerik tercih ettiğini söylemek mümkün. Zaten yemeksepeti.com'da bunun üzerinden, sosyal medya araçlarını etkin bir şekilde kullanmaya devam edip, son günlerde bütün sosyal ağlarda sürekli paylaşılan ve izleyicinin beğenisini kazanan "Kuryelerin Bilmediğimiz Dünyası" adlı reklam filmi ile karşımıza çıktı.

   Genel olarak evde oturup film seyreden asosyal gençliği hedef alan, oldukça başarılı bir şekilde hedef kitlesini tanıyan, Yemeksepeti.com; Turkcell reklamlarının ardından Türkiye hacmine ulaşma şansını yakalayan nadir markalardan.

   Reklam filminde ise; yemeksepeti.com üzerinden sipariş vermek isteyen bir aile karar verme aşamasındayken, birçok ünlü restoranın motorlu servis elamanlarının hazır olduğu, farklı kültürlere ait kıyafetler ve markalarla yarış pistinde hazır halde olmaları ile devam eden reklam filminde, ailenin küçük sevimli üyesi kızın “mantı istiyorum” demesiyle, anne ve babanın vazgeçtiği lezzetler, yarışta saf dışı kalmaya başlıyor. Bunun üzerine yaşlı bir teyzenin diğer yarışmacılardan farklı olarak atv ile sahneye çıkması reklam filmini izleyenlerde tebessüm yaratıyor.Tavukçu'nun civciv kılıklı dağıtımcısı, Pizzacı'nın İtalyan aksanı, Adanacı'nın gaza basıp "Allah'ına Kurban" diye bağırması, Mantıcı teyzenin atv'siyle şaha kalkarak çıkması ve "Anaaam çekilin bakam yoldan" demesi ve sonra kahkahayı basmasıyla süper eğlenceli bir reklam olmuş.

   İşte yaratıcı ve eğlenceli bir reklam filmi olarak gördüğümüz Yemeksepeti.com’un yeni reklam filmi; 

/>
Yaratıcı Ajans: TBWA/İstanbul
Daha yeni Daha eski