Liberty Sigorta "Size Birşey Olmasın"

Sigortacılık anlayışını “önlem alma” üzerine kurgulayan, sadece maddi zararı karşılamak değil, kazanın meydana gelmesini önleyen çalışmaları gerçekleştirerek ortaya çıkabilecek manevi zararı da ortadan kaldırmak felsefesiyle yola çıkan bu şirket, yeni reklamını “ size bir şey olmasın” sloganı üzerine kurguladı. Marka bilinilirliğini artırmayı amaçlayan bu mükemmel reklam kampanyası önlem almanın önemine çok başarılı bir şekilde vurgu yapıyor.
Liberty Sigorta, müşterilerinin sigorta şirketleri tarafından sigortalıların doğru zamanda bilgilendirilmesi, sigortalıların kendisi ile ilgilendiğini hissetmesi açısından büyük önem taşıdığının farkında. Şirket olarak, iyi bir sigorta şirketinin hasar sırasında değil; hasar sürecinde belli olduğu felsefesiyle hareket ettikleri de apaçık görülüyor.
“İyi sigortacı hasar sürecinde belli olur”, özellikle hasar sürecinde sağlıklı ve hızlı iletişim kurmak muhtemel sorunları da minimize eder. Bu bağlamda kaza öncesi, kaza ve kaza sonrasında aldıkları müşteri’nin aldığı hizmet iyi sigortacı için büyük önem taşır. Liberty Sigorta’nın uygulamalarının merkezine müşteriyi koydukları çok belli. Bir hasar talebini reddederken bile gülümsemeli bir sigorta sorumlusu. Reklamlarından da anlayacağımız üzere bu sigortada somurtmak yasak.! Böyle de olmalı. Bunun için Liberty Sigortayı kutlarız. İşte izlemeyenler için Liberty Sigorta'nın yeni reklam filminden bir tanesi;
Daha yeni Daha eski