Turkcell Dev Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi İle Van'ı Unutmadığını Göstermeye Devam Ediyor

     

    Tam da toplumumuzun büyük bir kesimi tarafından Van unutulmuş, Van’a yardımlar kesilmiş diye düşünceler hakimken, Turkcell, TEV ile birlikte yürüttüğü Türkiye Kumbarası Kampanyası ile Van’ın unutulmadığını gözler önüne serdi. Turkcell ve TEV bu kampanyayı bir defaya mahsus olmadığı uzun soluklu bir kampanya olduğu imajını yaratmayı başararak projenin duyurulması için detaylı kampanya başlattığı ikinci reklam filmi ile ekranlarda yerini almaya başladı.Van için Türkiye Kumbarası kampanyası ile Van’daki depremzedeleri unutturmamaya kararlı olan Turkcell Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı denetiminde gerçekleştirdiği ve aralarında gönüllü olarak Hülya Koçyiğit, Erol Evgin, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar  gibi ünlü isimler bulunmaktadır.

Ünlülerin seslendirdiği , arka fonun renginin Turkcell’in yeni logosunda kullanmış olduğu sarı renk ve ünlülerin siyah beyaz görüntülerinin döndüğü reklam filmi;

“Van depremle  sallandı, bütün Türkiye sarsıldı, çocuklarımızın eğitimi de büyük yara aldı van öğretmenlerimizle öğrencilerimizle yardımlarınızı  bekliyor.Van Turkcell ve Türk Eğitim Vakfının ortak projesi Türkiye kumbarasının başlangıç noktası. Turkcell Türkiye kumbarasına ilk katkıyı yaptı.(5 Milyon TL) Van bu parayla 100 öğretmenimiz için evlere, 100 öğrencimiz için yurda kavuşacak, zorluk çeken 100 öğrencimize burs sağlanacak. Van hepimizin desteğine ihtiyaç duyuyor Türkiye kumbarasına yapacağınız bağışlarla daha fazla öğretmen ve öğrencimize yardımcı olabilirsiniz. Haydi Türkiye! Eğitim için, Türkiye için, Van için çarpan bir kalbiniz ve 5 liranız varsa operatörünüz ne olursa olsun VAN yazın 5283’e yollayın Van’daki kardeşlerinizin geleceğine ışık tutun. Hayat Geleceği Paylaşınca güzel.. “ sözleriyle son bulmaktadır.

Turkcell Türkiye Kumbarası Projesi ile kurumsal sosyal sorumluluğun dışında yardım platformu oluşturmuş durumda.  Türkiye Kumbarası kampanyasına  online bağış yapmak isteyenler için www.turkciyekumbarasi.com  web sitesini açtı.
Haydi Türkiye Hayat Geleceği Paylaşınca Güzel..

İşte Turkcell'in ünlülerin kullanıldığı son reklam filmi; 

Daha yeni Daha eski